2015. július 5., vasárnap

Prológus

Sziasztok! Bocs a sok késésért de mostanában nagyon összejöttek a dolgok.  Remélem nektek is kellemesen tellik a nyaratok! Nem is dumálok többet!  Hamarosan hozom az első fejezetet.
Puszi.: Alli!!!!
Kellems nyarat!!!!!!!!!!!!
Holdfogyatkozás
2. évad
Prológus

Nikiék a tanév vége után Hawaii-ra utaznak. Oda érkezésük után egy héttel érkezik a hír, miszerint Bachon Hills-ben egy Darach nevű szörny szedi áldozatait. A Darachnak neve is van: Jennifer Black! Scottnak, Stilesnek, Allisonnak és Lydiának már volt szerencséje a szörnyhöz. De annak már jó pár éve. De az új ellenség mellet feltűnik egy régi is. Alig egy hónapig ringathatták magukat abban a tévhitben, hogy James meghalt. Emellett a tavaly embereket ölő démon Dentalion is fel-feltűnik. De nem tudni róla hogy szövetséges lesz-e vagy ellenség? Lehet, hogy Darach valójában nem is Jennifer Black? Hogy ezt csak megtévesztésnek szánták? Na meg ott van még James. Ő még mindig ellenség? Vagy a végére szövetségessé válik? Mért nő Niki boszorkányereje napról napra? Netán van valami, amit a világ még a tanító elöl is eltitkolt? Mit titkol Moira és Merlin? Niki álmaiban egyre többször jelenik meg egy rejtélyes fiú! Ki lehet ő? Egyáltalán létezik? De a tanácsai mindenképpen hasznosnak bizonyulnak. Scott falkájában sem éppen unalmas az élet mivel a mexikói vadászcsalád húzza rájuk a fogát. A tanév kezdetén még több dolog szakad a nyakukba. Niki számára elkezdődik a második gimis éve. Bár növekedő ereje miatt gyakran villognak lámpák és csapódnak ajtók a Bachon Hills gimiben.
Ha érdekel, tartsatok Nikivel a második gimis évében is! Sok minden megváltozik…  



                  


4 megjegyzés:

  1. Szia Zsófi!
    Örülök hogy tetszett. Hamarosan elkészül az első fejezet.
    Puszi Allli!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Allison! Bocs, hogy ide írok, de nem tudtam máshova. Evangeline vagyok a Farkasok blogról. Emlékszem anno kommenteltél hozzám, és nos csakis a te kedvedért úgy döntöttem folytatom. Ma került fel az új rész hosszú idő után először.
    U.I.: Tetszik a blogod kinézete. :D

    VálaszTörlés